But I know just what it feels like, to have a voice in the back of my head.

Jag hatar, och då menar jag verkligenverkligenverkligen hatar onsdagar. Onsdagar är i mitten av veckan, då man är allra tröttast och då man - otroligt opassande - har flest lektioner? Jag börjar misstänka en konspiration. loljk.
Men seriously, onsdagar är förjäkla jobbiga. Trots att jag slutade ovanligt tidigt idag var jag inte hemma förrän klockan ~20.00, och det är inte acceptabelt, någonsin!
I och för sig var jag tvungen att stanna kvar i skolan till 17.30 för att kunna skriva på två, eller kanske tre, papper angående sommarskola. God damnit.
Sedan missade jag bussen också, worth it? Hell no. 
Jag känner mig som en bitter gammal tant med för många katter just nu, och det har jag rätt att vara, i alla fall idag.
Tänkte också meddela att jag inte har mycket skolarbete kvar och jag är en glad cheii p.g.a det. But I guess that's just how it works. 
Anyways, tänkte försöka tvinga mig till att läsa min bok som ska vara klar på fredag (The Passage *-*), och sova. Ja, sova. 
I totally need it.

Playing my songs is the way I cope with life.

Det var planerat att jag skulle ha prov i kriminalteknik idag, så jag släpade mig iväg till skolan och när jag väl var där fick jag reda på att lektionen var inställd. Så jag fick spendera några timmar på skoldatorn och sedan kilade jag iväg till engelskan. And guess what!
Jag har tydligen fått VG på nationella proven i engelska, så jag är rätt nöjd.
Nu är det planerat att jag ska plugga till ytterligare ett prov i kriminalteknik och sedan ska jag bara läsa.
På tal om något helt annat så är André min fru, trots att han inte vill erkänna det.

Redigerade den lite fail bara. Fick inte ens rätt färg</3

There's a hole in my heart where you used to be.

Jag överlevde domedagen! Fast jag är inte ett dugg troende, så jag kanske bara är ensam om att vara kvar på jorden bland mina kristna vänner? Får ta och kolla till mina vänner sen och se så att de fortfarande är kvar i helvetet kallat Jorden.
Förutom domedagen har jag också varit med Ahm1 på hans födelsedag. Vi kollade på Bloodrayne 1 & 2, fast ettan var den enda man borde ha sett. Tvåan hade till och med bytt skådespelare and such. Dum film.
Förövrigt så har jag sett på Kung Fu Panda och fått låna lite spel av Ahm1, bland annat ett Star Wars-spel (!!!!!!!). Oh happy day!
Nu ska jag fortsätta med mina läxor och sedan ska jag glo på Spirit med popkorn och en katt.
SMELL YA'LL LATUR.

Fun fun fun fun


Are we demented or am I disturbed?


RSS 2.0