I'm so lucky lucky, I'm so lovely lovely.

Min nuvarande favoritsim på The Sims 3, mhm. Yah liiikee.
Hon ser ganska retarded ut på bilden.. fast det är hon i spelet också, så bilden gör henne rättvisa. Hihi.
Kärlek till hennes hår alltså.
Och nej, när jag skapade henne försökte jag inte skapa mig själv. Hon är inte ens lik mig :c
Hon är en korean och heter Yunha Joon.
Mhm.

Ska spela The Sims 3 så fort jag blivit klar med lite andra saker.

If you let go, I let go tonight.

HEEEEEEELG!
Mwaah, underbart allså!
Till helgen ska jag plugga matte & kemi! Mhm. Jag ska spendera lite tid med Tacka Gud (Ahm1) också, sedan har jag inget särskilt planerat. Vad ska ni göra i helgen? :D
Jag förväntar mig att ni svarar. *Glare*
Måste städa mitt rum också insåg jag nu. Lite smått stökigt. Hehheeee.
I morse försov jag mig ganska rejält, jag vaknade faktiskt av att kuratorn ringde. Fast jag hann inte svara, haha. Jag missade två lektioner också, fysik och idrott. Mwah.
Fick en tid via sms av kuratorn så jag träffade henne i typ 5 minuter idag eftersom hon hade bråttom till något möte och jag hade Kemilektion som jag hade gått ifrån för att träffa henne. Fick i alla fall två nya tider, en på måndag och en på tisdag. På måndag ska bara jag träffa henne och på tisdag så kommer mamma komma och några lärare. Läääskiiiigt, säger jag bara.
Jag kommer inte få någon lång sovmorgon på måndag heller, damn.
Har ätit glass idag, eller ja, jag åt upp den nyss. Mår illa nu, troligtvis på grund av colan. Eller marängerna, euw!
Ska fortsätta att inte göra någonting, hejdå alla små igelkottar!

I'm torn between who I am and who I'm ment to be.

Mhej alla tomater och äpplen!

Idag slutade vi väldigt tidigt, så jag var hemma runt ett. Har suttit vid datorn en stund och drygat mig lite smått. Spelat lite spel och lyssnat på musik.
Det är skönt att komma hem tidigt som omväxling, de andra dagarna har jag kommit hem väldigt sent och varit helt slut. Har knappt orkat prata med mina vänner och verkligen inte orkat skriva eller läsa bloggar, så ursäkta mig små saker.

Jag har bestämt mig för att jag kommer gilla historia-lektionerna, läraren är bra trots att han är ung och inte har varit lärare särskilt länge. Historian är faktiskt det enda ämnet jag ser fram emot att ha, av någon anledning. Ett annat ämne, Medicinsk grundkurs som den heter, är också ganska rolig. Fast läraren är överdrivet dryg och inte alls intressant att lyssna på, han har ingen inlevelse när han pratar och har en monoton röst. Inte alls som historia läraren som verkligen verkar tycka om sitt arbete och att undervisa.
Men i alla fall.

Jag tror att jag missbedömde (jag tror inte att det är ett ord o.o) den nya gruppen av tjejer i klassen. Stämplade dem som fjortisar direkt. Fail av mig. Har bara pratat med en av dem och hon verkar trevlig, de andra vet jag inte.
Blank sida, mhm.

Haha, jag är redan trött och klockan är bara fyra, detta kommer gå bra.
Ska lägga mig tidigt ikväll så att jag slipper vara halvdöd imorgon. Sedan är det heeeeelg.
Awesome!

Jag fick en brännskada på tungan på grund av skolans ovanligt varma potatismos, en blåsa har jag också. Mysigt.
Fast det gör inte ont nu, det gjorde ondare innan när jag satt ute och väntade på bussen. Jag satt med öppen mun och försökte lätta på smärtan, lol x)

Men i alla fall, vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Lekte med Ahm1 igår och har kidnappat hans underbara tjockiströja!

Ska nog se en film eller bara slösa bort resten av dagen, hejdåe!

I will not disappoint you. I will be right there for you, till the end, the end of time.

HELLO, ok. jag suger på att uppdatera.
Latti har påmint mig, André har påmint mig, så nu!
mhm.
Skolan började igår, det var helt okej, solig dag och vi fick reda på lite saker. Schemat är okej, bättre än förra året. Delvis för att vi har historia&psykologi och för att vi inte slutar så nedrans sent. Eller jo, lite sent. Mycket.
Idk, beror på hur man ser det.
Jag var med Ahm1 igår också, mjau! It wus funneh.
Idag var det ganska drygt i skolan, vi fick visa en grupp ettor runt på skolan och sedan hade vi matte, fysik och till sist kemi. Vi fick nya lärare i alla ämnen.
Jag tror att jag fick ett myggbett på hakan :(
Jag färgade håret för en stund sedan också. Det skulle bli mahognybrunt men eftersom det bara fanns toning i affären så blev det typ rött. Ha-ha.
Pretty. I has pic!
Lite smådryg bild, osminkad och håret är failplattat. Så mjau.
Notera att håret är mycket intensivare typ, och mer lilaaktigt. He-heeehhehehhee.
Jacob/(random namn) bakom mig också, mhm.
Ni diggar't.
Min näsa ser ovanligt stor ut, så fin!
Nu ska jag försöka plugga lite matte och sedan ska jag sova.
Buhbye my little ponys!

Sometimes your first scar will never fade.

Whatsaap peaches?
Haha, jag känner mig nyvaken trots att jag steg upp för ganska längesedan, mwah.
Nu har det gått fyra dagar sedan jag uppdaterade bloggen senast, dear. Men ja, jag har kvar mina läsare ser det ut som. x)

Igår var jag i Karlstad största delen av dagen. Åkte dit klockan ett och var hemma igen klockan halv tio, tror jag.
Jag träffade Ahm1 för första gången på typ en månad, och jag träffade Erica&Madu för första gången på flera månader, det var roligt!
Först var det bara jag och Ahm1, sedan kom Erica och då gick vi runt på stan och pratade osv. Sedan kom Madu och då stod vi vid biografen och gjorde typ ingenting. Sedan sa jag hejdå till Ahm1 och jag, Erica och Madu gick in till en pitseria och åt pitsa. Haha, den var god. Vi pratade också om vår sommar osv, Madu berättade vad hon hade gjort i Sri Lanka. Hon hade gått upp på något megastort berg, fick se bilder på det. Man var typ tvungen att gå på en metalltrappa. Jag hade aldrig vågat göra det!
Efter det så beställde vi biobiljetter till Eclipse och gick och köpte godis. Nu när jag tänker på det har jag faktiskt lite kvar, mums!
Efter lite väntande gick vi in i biografen och väntade, haha.

Nu till filmen:
Den gick att se och så, men den var lite utav en besvikelse. Det var knappt någon action och vampyrerna är tydligen gjorda utav glas/metall eller något. När en arm åkte av på dem såg man typ... att det var silver eller något inuti, det var konstigt.
Och jag anser fortfarande att Bella ska välja Jacob.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva.
Ska spendera dagen med filmer tror jag. Och imorgon ska jag städa mitt rum. Mwehe.

Hejdå, ha det bra.

There was a time when we'd stay up all night, best friends talking to the daylight. Took the joys alongside the pain. With not much to lose and so much to gain.

Är jag hungrig eller är jag hungrig?
Har inte ätit frukost än och klockan är halv 3. Damn, men i alla fall. Mamma fixar maten nu, snart, senare. I don't know!
Haha, igår blev jag så irriterad på alla (inte alla, vissa) som spelar hh, och bestämde mig för att slut spela, nu får jag hela tiden för mig att spela det. Men nejnej, jag tänker inte ge upp.
Vad jag ska göra idag? Jag har ingen aning!
Mitt största mål för dagen är att äta och äta. (Ja det ska stå äta) mwah.
Jag borde städa rummet också, och lite annat. Men just nu så orkar jag inte, är fortfarande trött. Trots att jag sov till klockan 1.
Nu ska jag se på Heroes och sedan äta.
Hejdåeeeee.

It will never be the same, with your empty heart and mine full of pain.

Chacha bloggen. Sarah här.

Mhm, jag har inte uppdaterat på... snart en vecka, ohdear. Tiden har gått väldigt fort trots att jag har varit uttråkad största delen utav tiden.
Har verkligen inte haft något att skriva om, mitt liv är så tråkigt at the moment. Så ni hade troligtvis inte varit särskilt intresserade av vad jag hade skrivit. Det hade säkert varit en massa onödig information om filmerna jag sett, och om Heroes.
På tal om Heroes! Jag såg precis klart andra säsongen (av ~4 säsonger) och det är så bra! Det är nog den bästa serien som jag någonsin sett. Dark Angel kan inte mätas mot det, knappt en bra film kan göra det. Den är nästan bättre än Horton Hears a Who och de som känner mig borde veta hur mycket jag gillar den filmen, haha. Men bara nästan! So don't jump to any conclusions!
Haha, slutet på Heroes (på säsong 2) var ganska elakt. Jag ville att skurken skulle förlora, men nejnej, han lär dö och återuppstå ett par gånger innan han dör, om hans ens dör. Jag har hört från en säker källa att fjärde säsongen aldrig blev klar, så han kanske aldrig dör. Vilket är ganska dåligt eftersom jag säkerligen kommer spendera många timmar på att försöka lista ut vad som skulle ha hänt. Serien har väldigt många drastiska ändringar, personer man tycker är snälla är elaka osv. Det är nog det som gör att jag fortsätter se på det, att man aldrig vet vad som ska hända, och därmed blir jag inte uttråkad, som jag oftast blir när jag ser på serier.
Jag har till och med kört Dark Angel i bakgrunden och gjort annat på datorn. Och den serien är väldigt bra ändå, trots att den inte är väldigt spännande.
Jag sitter inte med stora ögon, öppen mun och utropar "OMG" när jag upptäcker något nytt. Haha.
Damn, nu skriver jag om Heroes igen.
En sak till:
Sylar (aka badboy); I'm back.
Sarah; NOOOO

Vill ni veta något intressant? Som faktiskt har med mitt liv att göra.
Imorgon är det planerat att Ahm1 kommer hem från Bulgarien, så jag är ganska (väääldigt) glad. Haha, han kommer kalla mig största toffeln nu men jag har saknat honom väldigt mycket.
Jag har saknat Latti också, och hon kommer också snart hem! Vilket kommer vara jättejättebra eftersom jag vill prata med henne! Vill veta hur hon har haft det i England, för jag tror knappast att hon har fått med allt som har hänt i smsen hon har skickat.
I'm soooo excited!

Hm, vad ska jag skriva mer.
Jag har pratat med Adam, nejnej inte den Adam du tror. Utan den andra Adam!
Emo-Adam. Haha, båda Adam är emo, hm. Detta funkar inte.
Jaja, inte mitt ex i alla fall.
Anyways så pratade jag med honom igår, och lite idag. Han har seriöst inte förändrats mycket alls, he's still the same old Adam.
Han mår bättre nu i alla fall, och det gör mig glad.
Nu kommer det säkert dröja... 1-6 månader innan jag kan träffa honom igen. Dumma msn-hatare!
Men ja, jag har skrivit "Adam" väldigt mycket nu.
Now! Allow me to stop. Mwehe.

Ska nog se på Scream 3 nu för att fördröja tiden samtidigt som jag skaffar tredje och fjärde säsongen av Heroes.

Hihi, ha en bra kväll/natt.
Vi hörs!
Hejdå

I love the way you lie.


Jag älskar denna musikvideon, och låten.
Och Rihanna's hår! Omg, så fint. Och hårfärgen, rawr!

I guess this is how it feels to miss somebody so much that it hurts.

-

Can you help me find a way to carry on again?

HEJSAN!
Jag har inget vettigt att skriva om nu, så om du vill läsa något seriöst får du gå någon annanstans. André bad mig att skriva ett blogginlägg, "ovettningt"/ovettigt, så ao. Får uppdatera I guess.

HUR MÅR NI?
Jag mår bra! Tror jag, känner mig ovanligt emo idag, kallar alla emo idag. Alla är emo idag, förutom alla scene-ungar. FYFY. Icke vara emo och glad!
Emo sad, emo ledsen, emo cut cut.

Jag har seriöst så tråkigt så det är inte sant. Har inget att göra. Höjdpunkten på denna dagen lär bli att man kan köpa nya saker på Pet Society (facebook-spel).
Så, ja.

Ahm1 kanske fixar internet, I hope. Känner mig ganska desperat.
LATTI, jag fick ditt sms, jag kan svaret på din fråga, jag försökte skicka sms genom den där sidan, jag vet inte om det fungerade och jag tror inte att jag kan be en kompis skicka 3 sms (sammanlagt) som kostar 6-8 kronor till dig för att jag behöver be om en tjänst. TA DET LUGNT, DRICK MYCKET VATTEN.
Hahahaaaa.

Jag vet en bra låt, vill du höra den? Jag visste det, ska leta fram länken och ge den till dig. Hihih.
André tycker att den sög, jag tycker att han suger.
Haha, nej. Egentligen inte. Men ja, okej. Hej, nej.
Dumma nagel.
Jag sitter och småfnissar för mig själv nu, whattheduck.
Shane Dawson är awesome. Mhm.

Nej nu ska jag ha tråkigt ensam, kanske, trots att jag inte har lust, kan jag se på ytterligare ett avsnitt av Heroes, som är bäst. "Ingen protest"
lololololo

Jag åt ananas för några dagar sedan, jag fick munsår, och det är fortfarande kvar. Trots att jag har missbrukat lypsyl 24/7 sedan jag åt den. Aldrig mera färsk ananas.

Det var allt, nu har ni lärt er lite fler saker om mig och ja, mig. Hihih.
Hejdå, ha det bra. pussssssssssssssssssssssssssseh



Mhm. ^

When i look into your eyes I can see a world, a world full of pain and sorrow. But yet, there is peace.

Hemska huvudvärk. Jag vill bara ligga i min sköna säng och sova. Känns som om jag håller på och få feber, men vem vet, jag kan ha fel.
Mjau.
Orkar inte blogga. hejdå!

The world has this ability to make a life look sweet.

Jag har spelat Ratchet&Clank3 i ca 2 timmar nu. Jag älskar den spelserien! Det finns 5 spel (?) på Playstation 2, och så finns det på Playstation 3 också. Det finns säkert på Xbox också, men jag är inte säker.
Fick börja om från början eftersom jag har raderat allt jag sparat. Men det är lugnt, fick leka proffs och klara av allt med lätthet, haha. Iofs så har jag inte kommit särskilt långt, men det tog mindre tid idag än vad det tog sist jag spelade så långt, jag tror att jag spelade i en hel dag och kom lika långt som jag kom nu x)
Btw, så fick jag låna spelet av Ahm1 eftersom mina bröder trashat mitt spel.

Någon som har hört Linkin Parks nya låt? The Catalyst heter den. Jag tycker att den är helt okej, sämre än deras andra låtar men ändå bra. Den går att lyssna på. Jag tycker att Linkin Park lät bättre när de hade rap/hip hop i låtarna. I guess.
Jag tycker Mike Shinoda borde komma tillbaka till Linkin Park, det var så mycket bättre då. Men nejnej, han måste vara med i Fort Minor. Tönt. Hehe, ne.
Låten finns inte på Spotify än, men på youtube finns den, kan lägga in den lite längre ner.

Det är störande att varenda person som man stöter på ute i Deje ska stirra på en, just saying.

Bilden kommer härifrån/och här (förstoring).
Bild på två av mina favoritspel. Mjau.
Ratchet & Clank - Jak & Daxter
Haha, spel där hjältarna har en maskot, awesome.


Mhm, Linkin Park - The Catalyst

Hejdå :3

You will all perish.

Haha, min mamma är snäll.
Hon satt i köket, stirrade på mitt hår, asgarvade och upprepade meningen "titta på ditt hår".
x)

Should I take off the blindfold? Or do what I'm told?

GOOD MORNIN!
Whatsaaap?
Jag är nyvaken, mhm. Ska snart dra ner och äta frukost och efter det ska jag nog tvinga mamma att köpa ny hårfärg åt mig, mwaha. Nej, jag tänker inte cykla till ica och köpa blond hårfärg när mitt hår är orange, it's not what I do. noo ooh.
Jag har choklad, mhm. Haha, vet ni? Jag trodde att jag skulle sova i 11-14 timmar (jag gick och la mig ~19:00) men jag sov i typ 16 timmar, lol. That's a lot!
Idk vad jag ska skriva mer, får se om jag uppdaterar senare idag eller inte.
Hejdåee
have a  nice day!

If you'd ask me for my heart, there's no way that I'll say no.

HEJ!
Så, jag har färgat håret igen, denna gången glömde jag inte blonderingspulvret. Och ohboy vilken skillnad det blev, haha, undrar hur det hade sett ut nu om jag inte glömt pulvret igår. Det hade nog varit mycket ljusare. Vilket är bra.
Jag har precis sminkat mig och tagit vääääääldigt många bilder på mig själv, mhm. Fast jag raderade majoriteten och nu har jag bara några få bilder kvar. Tänkte att jag skulle visa er min väldigt vackra hårfärg. Fast effekten var helt fel på de första bilderna jag tog. Så håret såg rosa ut, och lite rött också, tror jag. Trots att det är orange, men jag ändrade effekten så jag fick bilder som typ föreställer hårfärgen jag har nu, lite annorlunda men ingen stor skillnad. Mjau.

Jag skriver om mitt hår, det är något fel på mig ):
Jag har inte gjort särskilt mycket idag insåg jag nu, cyklat till Ica och köpt några saker och sedan har jag bara suttit vid datorn typ. Vilken intressant dag det har varit, och ni är verkligen intresserade av det!!
Jag har inte sovit något inatt, har druckit cola och varit pigg! Fast jag är lite småtrött nu, haha.

Seriously, jag har inget intressant att skriva längre.
Jag saknar mina favoritpersoner.
Lattinatti, Ahm1 & Sebbe. wah :(

Haha, ohja. Fiiint, det ser typ brunt ut, men egentligen är det orange. Nice

Idk, random bild bara :(

Kolla! Det ser rosa/rött ut, jag vill ha den hårfärgen o.o.o.o
Es nice-ito.
Hehe, det där var inte spanska. o.o

I alla fall, nu ska jag gå och skämmas lite, haha, eller inte. Men ja.
Ha en bra dag 8)!
påss.

Why don't you just shoot me in the head with a tramp!

Jag har inte uppdaterat bloggen på två dagar! Wth. Har inte haft lust helt enkelt, men nu tänkte jag att jag kunde uppdatera så att ni inte blir ledsna hestar, så att säga.
Haha.

Min dator laggar väldigt mycket, fast det beror nog på att jag skickar en film till min kära vän Nea, mwaha.
Riding In Cars With Boys, hon blev intresserad av den efter att ha sett klippet jag visade med Brittany Murphy & Drew Barrymore.
"MY DAUGHTER IS A TRAMP". Haha, men i alla fall.

Jag färgade håret innan, blont. Eller ja, det var meningen att det skulle bli blont. Glömde att ha i blonderingspulvret i färgen, så det blev inte särskilt ljust, mer ett orange skimmer. Haha, ska köpa mer hårfärg imorgon och inte glömma blonderingspulvret x)
Jajuste, efter att det blivit ljust ska jag färga det rödbrunt. o.o

!!! Ahm1 & Latti har internet nu, så de loggar in varje dag! Så nu kan jag iaf prata med dem, vilket är väldigt bra.
Saknar båda. mwah.

men ja, detta var en snabb uppdatering av mitt så kallade liv. hehe 8)

hejdå!


I've been burned when I've waited for my turn.

HEJ!
Haha. För en stund sedan stod jag i köket och pratade med mamma. Helt plötsligt börjar hon glo på mage och brister ut: ÄR DU GRAVID SARAH?!
Haha, wth? :(
Jag svarade att jag inte var gravid och frågade om hon tyckte att jag var tjock.
loool, hon tycker att jag är tjock! haha, elakt.
Haha, iaf.
Jag har ätit tacos idag! Det var gott, haha, jag berättar om vad jag åt :(
Har inget viktigt att skriva.
Ska visa er ett roligt youtubeklipp!
Brittany Murphy <3
"MY DAUGHTER IS A TRAMP!"
hejdå 8)

Varför ska jag kämpa för något som ändå inte kommer hända?

Men hejsan! Did nawt see ya thar.
Vet ni vad som är gott? Potatisklyftor och bearnaisesås! Det är mums.
Åt det för en stund sedan. Cyklade till Ica och köpte det, och en hel del annat. Mamma orkade inte ta bilen och jag skulle ändå ut, bättre att göra något produktivt och nyttigt right?

Just det! Igår på kvällen/dagen (kommer inte ihåg) så såg jag på The Fourth Kind. Som i stort sett handlar om utomjordingar, typ. Den var faktiskt väldigt skrämmande, särskilt när dem riktiga inspelade banden kom fram.
Här är trailern.
I'm sure you'll like it.
En av dem läskigaste delarna är när en kille ligger i sängen. Och helt plötsligt sätter han sig upp, skriker och svävar i luften. Det finns med i trailern. Så ni behöver inte tro att jag avslöjar någonting, haha.

Jag försökte göra matte tidigare idag, det gick verkligen inte bra. André försökte hjälpa mig, men han kunde inte. Haha. Ska ringa Erica om en stund och fråga om hon vill plugga med mig någon gång i veckan. Jag har redan frågat Madu, så det är bara Erica kvar då.
På biblioteket i Karlstad hade jag tänkt mig. Då kan jag låna lite böcker också. Tänkte läsa på lite om psykologi, fobier osv. innan skolan börjar. Ska ha Psykologi A som individuellt val första terminen, och det kan vara bra att vara förbered. Ska se om det finns lite andra böcker också. Har knappt läst någonting denna sommaren, och jag saknar det.
Problemet är att jag knappt har några böcker här hemma som är läsvärda. Och alla bra böcker har jag redan läst minst en gång. Haha.

Seriöst. Jag stör mig på folk som skriver såhär:
Random #1: HAHAHAHAHAAH, VETU?
Random #2: ne, vad?
Random #1: HAHAHA, jag såg en ekorre och den sprang HAHAHAHAHAH
Random #2: HAHAHA, SERIÖST?? HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH
Random #1: HAHAHAHA JA HAHHAAJAAHAHAHAHAH
Båda: HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH
Observera att jag tog ekorren som exempel. För så roliga är sakerna de skrattar åt.
Varför skratta med CAPS när ni inte ens tycker att det är särskilt roligt? Va?
HAHAHAHA, igår såg jag en fluga, den var ful
HAHAHA
HAHAHAHAHAHAAH
HAAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAJAHAJA
SKRATTA
SKRATTA DÅ!!!!!

Förlåt :(

Detta inlägget är ganska fail, men sure. Ibland får det vara så. Hihihihih

Såhär såg jag ut för lite mer än ett år sedan.

Hawt?
HAHA, ohja.

Hejdå :D:D

RSS 2.0